сряда, 1 февруари 2017 г.

Love... Laugh... Live...

Здравейте!
Бързо, бързо отмина първият месец от новата година и ето, че неусетно дойде време за ново предизвикателство в Card Mania. И тъй като навлизаме в месеца на любовта и виното, то темата е "Добавете малко червено и метален елемент".
Сигурна съм, че ще ни зарадвате с прекрасни проекти, а един от вас ще бъде щастливец да се сдобие с ето тази награда, любезно предоставена ни от нашият спонсор Marianne Design.


Моето вдъхновение за вас, е страничка от проект, който замислих преди сигурно две години, а началото му, като купуване на това-онова, декориране "на сухо", положих преди година и половина. И до там. В началото на тази година реших, че е крайно време да извадя кутията с подготвените материали, да открия снимката на нахвърляната идея и да се заема с реализацията му.
Заех се с корицата, но като всяка дълго отлежавала идея, така и тази, в процеса на работа, се оказа, че ще претърпи лееееки промени т.е. ще трябва да се набавят още някои и други материали. За това реших, че продължавам с първата страничка, която за сметка на корицата, стана с лекота и бързина. Цветовата гама бе избрана бързо, още по-бързо избрах надписите, а в момента, в който реших, че ще бъдат сложени в собственоръчно изрязана рамка, останалите детайли си дойдоха на мястото много бързо.

Пожелавам ви...




Още един близък детайл и...


... ви я показвам в цялата си прелест.


Не забравяйте да надникнете в блога на Card Mania, защото останалите момичета от дизайнерския ни екип са подготвили страхотни проекти.
Нека вдъхновението бъде с вас!

Моята щипка любов ще включа и в:

До нови срещи!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...