петък, 3 февруари 2017 г.

Крила и цветя

Здравейте!
Имам честта да задам предизвикателство при Картичкофуриите и с удоволствие ви каня да се включите в него, а темата е "Крила и цветя".
Надявам се да ви допадне, да провокира вдъхновението и въображението ви и да видя чудесни проекти.
А ето и моята картичка-вдъхновителка, подготвена специално за случая.

Нежни, пастелни цветове, рамка, която обработих с боичка и печати, красив надпис.



Продължих с изработката на цветенца - големите са по това уроче, а малките, с леки изменения в оцветяването и формата, по това.



И тъй като се оказа, че нямам достатъчно голям пастелно син лист, запретнах ръкави и с малко боички и печати си създадох не само подходящ цвят, но се получи и чудесен микс медия фон. А за да го доразкрася ми помогнаха тази великолепна дантела, малко шев и няколко перлички.


Разбира се, нямаше как да пропусна и вътрешната част.


Нека вдъхновението бъде с вас!
До нови срещи!

 А аз ще покажа картичката и в:
- Картичкофурийският рожден ден - теми 1 (7 полусферични перлички), 2, 3 и 7

5 коментара:

  1. Тони,страхотни цветове! Картичката е много нежна !

    ОтговорИзтриване
  2. Oh, what a beautiful and cheery card. Lovely colors and a lot of lovely details. I love these flowers. Thank you for sharing your lovely card in Brown Sugar Challenge. Hugs, Camilla (DT)

    ОтговорИзтриване
  3. Lovely card! Thanks for join us at Crafty Sentiments Designs this time, good luck and hope to see you next time. Hugs Beatriz DT

    ОтговорИзтриване
  4. Тони, прекрасна картичка! Най ме впечатли, че фонът е твое дело, не си личеше преди да прочета. Много нежна и красива картичка! Успех и късмет

    ОтговорИзтриване
  5. Тони, благодаря ти, че показа тази нежна и романтична картичка в Парти-предизвикателството по случай рождения ден на КФ!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...