петък, 1 юли 2016 г.

Цветно, перлено, пастелно...

Здравейте!
Много бързо минават тези месеци и се чудя как преди време успявах да ви показвам всичко навреме. То вярно, че доста преживявания, емоции, грижи, радости, ама съвсем изпуснах тук края. Ето, че дойде нов месец и ето, че отново се появявам, за да ви съобщя темата на новото предизвикателство на Card Mania. Този път ви предизвикваме да включите в проекта си Дантела и/или Перли. 
Мисля, че хич няма да ви затрудним и с удоволствие ще се насладим на вашите красоти.
Спонсорите и техните награди този месец са:
- A Day For Daisies, които предоставят ваучер на стойност 12$ за покупки от техния магазин;
- - Creativity, нашият редовен спонсор, които предоставят ваучер на стойност 30 лв. за пазаруване от техния магазин.

Умувах, умувах с какво да ви вдъхновя и тъй като през последният месец ми се струпаха доста неща, реших, че мога да използвам възможността и да го направя с нещо старо, но непоказвано. Една експлодираща кутийка, която е събрала искрени и ценни пожелания, сигурна съм, към една абитуриентка. По желание на поръчителката украсата беше семпла, цветовете пастелни, а аз вложих и много, много положителни емоции и в самата ѝ изработа. 
Дано успея с нея да донеса вдъхновение и на вас.






Всъщност кутийките са две, сходни цветово и като украса, но другата ще ви покажа другата седмица, поне да имам нещо готово обработено и да разбутам малко "традицията" да се появявам веднъж месечно. 
До нови срещи!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...