понеделник, 30 декември 2013 г.

Happiness

Здравейте отново!
Ред е на последната серия АТС-та, които направих през 2013 година.
Това обаче, няма да е последната ми публикация за годината, но с нея искам да ви пожелая весело посрещане на Новата 2014, нека бъде изпълнена със здраве, нека е мирна, нека е по-добра от изминалата и изпълнена с повече усмивки!


Навярно сте разбрали вече, но все пак да си кажа, че цялата серия е изработена с любимите ми дистрес мастила, които през новата година се надявам най-накрая да се сдобият с нов дом, в който да бъдат удобно съхранявани, както и аксесоарите към тях, разбира се.







Надявам се за утре да мога да подготвя още две публикации, в които да ви покажа един сватбен  албум с картичка и един пътешественически албум. Дано успея предвид многото задачки.
До скоро!

За Новата Година

Здравейте!
Дойде време за последното предизвикателство за тази година в Card Mania, а то е на тема:
"Happy New Year".
Нека изпратим заедно старата и да посрещнем новата. С нетърпение ще очакваме вашите проекти.
Нашите спонсори ще зарадват двама от участниците в него:
- Bearly Mine Designs, ще зарадват победителя в това предизвикателство с ваучер на стойност 10 GBP за покупки от техния магазин;
- Hobbisimo, нашият редовен спонсор, отново ще предоставят ваучер на стойност 25 лв. за покупки от техния магазин на друг късметлия.

Навън, обратно на очакванията на повечето от нас, е почти пролетно. И въпреки, че не съм фен на снегът, го обичам по свой си начин. Особено, когато става въпрос за празници като Коледа или Нова Година. Е, уви, за нито един от тях няма да му се радваме, но аз исках да има частица от него в моята картичка. 


Използвах една от чудесните дигитални хартии на Bearly Mine Designs, добавих клонки и пъпчици дрян, които се опитах да заснежя и заскрежя и се получи ето това.


Нека Новата 2014 година бъде здрава, мирна и щастлива!



Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...