понеделник, 21 октомври 2013 г.

Бууууу......

Здравейте!
Понеделник, поне при мен, е време да ви каня в нови предизвикателства. И този понеделник няма да пропусна и с удоволствие ще ви поканя в новото предизвикателство на Card Mania, което този път е на тема "Halloween".
Викайте вдъхновението, развихрете въображението и ни покажете вашите творения.
Да ви представя и нашите спонсори за това предизвикателство:
- Dis Digi Designs, които ще зарадват един късметлия от участниците с ваучер на стойност 10$ за покупки от техния магазин;
- Hobbisimo, които, като наш редовен спонсор, отново ще зарадват още един късметлия с ваучер на стойност 25 лв. за покупки от техния магазин.
Ето какво приготвих, за да провокирам вашето вдъхновение, дано успея да го направя. Този таг се надявам да е достатъчно хелоуински. Лично аз от него най-много си харесвам метлата, хи-хи,  чудно защо ли? С останалите елементи се опитах да пресъздам горе-долу атмосферата на този празник, който не е български, но през последните години на децата, и май не само, им доставя неимоверно голямо удоволствие да се маскират,да получават лакомства и най-вече да се забавляват. Е, няма лошо. И тъй като в предишна публикация ви показах как може да поднесете лакомство на някое близко детенце, то този път съм заложила на мааалко по-зловещи елементи и атмосфера.


И малко по-детайлно.



Сега ви пожелавам успешна и усмихната седмица, а аз отивам да представя моето хелоуинско творение и в:

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...