понеделник, 1 април 2013 г.

Retro girl

Здравейте!
Този понеделник е време за ново предизвикателство в The Crazy Challenge. Темата, с която този път ще ви предизвикаме е Добавете висулка/Add a charm.
Вярвам, че това никак няма да ви затрудни и ще ни представите отново страхотни проекти.
Наш спонсор за това предизвикателство е



Наградата за победителя е 3 дигитални печата по избор от магазинчето.
На мен изключително много ми хареса Retro girl 2 и с голямо удоволствие подготвих вдъхновение за вас с него. Надявам се да ви хареса.




Сигурно сте забелязали колко много и различни елементи съм използвала. Това, разбира се, не е никак случайно, а съвсем умишлено, защото моята дама ще дефилира в едно чудесно, но много трудно за мен предизвикателство. Предизвикателство, което ни отправи KalySto, заедно с нейната великолепна Червенокоска.
При Кали имам чувството, че този вид картички се получават с лекота, при мен не беше така. Голямо слагане, махане, слагане, махане на елементи беше, да не говорим, че цветята бяха сякаш най-голямото предизвикателство. И сега не съм сигурна, че са точните, но... от тези, с които разполагам сякаш бяха най-подходящи.


Освен в тези две предизвикателства, моята ретро мадама ще дефилира и при:
Сега ви пожелавам не само успешна, усмихната и ползотворна седмица, но ви пожелавам и тя да бъде изпълнена с много пролетно настроение!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...