понеделник, 9 април 2012 г.

Един специален лилиум!

Здравейте!
Може би повечето от вас си спомнят кошничката, с която ви вдъхнових за Предизвикателство №2. Е, когато я правих си мислих за точно определен човек и тя си беше наречена за нея. Чаках само удобен момент, за да й я подаря. Този момент настъпи миналата седмица, но... се видях в чудо как за кратък срок да спретна и подходяща картичка. Съмнявах се, че ще успея да направя толкова малки лилиуми, че да могат да се съберат върху картичка и да направя с тях букетче. И въпреки, че нямах много време, да не кажа почти никакво, се реших да й ушия едно мини мотивче с лилиум.  Речено-сторено! Зарязах всички останали задачки и се впуснах в още една супер спешна! Няма да се впускам в подробности какво бързане беше! Но все пак успях! И ето и самата картичка!



И тъй като решихме, че подаръка ще бъде паричен, за да може тя да си купи нещо по неин вкус, трябваше да има и място той да бъде сложен. Е, хайде още една спешна задачка - кутийка с място за паричка. Ето я и нея!



Върху капачето, което скрива отделението за паричките, можеше да има малко по-богата украса, но времето вече съвсем ме притискаше и нямаше как. Остана така.


Пожелавам ви приятна, успешна, усмихната, слънчева и много цветна седмица!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...