петък, 6 април 2012 г.

Букет

Здравейте! 
Ето ме отново, но пак набързичко. Картичката, която ще ви покажа нямаше да се появи на бял свят, ако не беше една майсторка на приятните изненади! В интерес на истината нито вярвах, че ще успея с времето, което имах за направа, нито въобще с някаква идея! Но вдъхновението ми беше абсолютно на моя страна и тя вече е факт!
И не само това! Вече е при собственичката си, на която е донесла много приятни емоции заедно с още един куп красиви нещица и с нея й пожелавам много здраве, късмет и да бъде все такава добра и благосклонна феичка!



И тъй като не знам дали ще имам друга възможност този месец, а тази картичка отговаря на едно двойно бинго (не знам дали има всъщност двойно бинго), директно я включвам в забавлятелството на Мър-Мяу - Бинго по линията висулка, цветя, панделка, а иначе отговарям и на панделка, студен ембосинг, дантела. Без да искам съм уцелила все пак нещо!
В тази публикация ще ви покажа и едно стирофомено яйчице, което боядисах с акрилна боичка, украсих с пънчнати цветенца, забодени с карфички, сложих му дръжчица, вързах му панделчици и го изпратих да радва за Великден другарчето, за което бяха и маковете!
Надявам се да й донесе много настроение за наближаващия празник!



Е, това е! Изпих си кафето, успях с тази публикация и изчезвам по задачки!

Макове и...

Здравейте!
С такава пълна пара съм подкарала най-различни неща, че дори време за публикация като хората нямам. Днес реших да ви покажа набързичко тези макове, които уших за едно специално другарче! Вече са отдавна при нея, така че съвсем спокойно ви ги показвам и на вас. Придружени са от една кривулка, която този път успях да снимам и то и на ножичката закачена!



Ще използвам случая, за да ви покажа и едно творение на моят син. Напоследък е особено завладян да прави такъв тип рисунки. На мен тази страшно много ми хареса, още повече, че аз такова нещо не мога да рисувам! То по принцип не мога, де!
Вижте и вие какво твори моето дете!



Имам да ви показвам и още неща, но засега толкова, няма време за повече!
Сега ви пожелавам приятен и усмихнат ден, а аз изчезвам да творя, защото до понеделник трябва да съм готова с едно малко гобленче за подарък и още с две кошници, още една бродирана картичка, една кутийка, едно яйце... Ииии след това се надявам да мога да обърна внимание на вас и всички ваши красоти, които сте сътворили!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...