неделя, 1 април 2012 г.

Букет от рози подарявам!

Здравейте!
От заглавието може би сте се досетили, че тази ми публикация ще бъде посветена специално на двойния празник на Кали, която го отбелязва с предизвикателство при Картичкофуриите - Подарете ми букет!
Кали, специално за теб - букет от нежни розови рози!
Още веднъж ти пожелавам много здраве, много щастие, да бъдеш много обичана и ценена и нека творческите ти идеи са винаги така красиви, омайващи, прелестни и  завладяващи с перфектно изпълнение!




Използвах възможността да комбинирам предизвикателството на Кали с това на Краси в нейния блог за предизвикателства Hobby challenges и се включвам с голямо удоволствие в Хоби Предизвикателство №9 - Скеч.
Много ми се иска да имам възможност да участвам по-често и в други предизвикателства, но напоследък така съм се омотала в спешни задачки, че не ми остава никакво време. Сигурно сте забелязали, че дори не успявам да оставям и коментари на вашите публикации, за което много дълбоко и искрено ви се извинявам! 
На всичкото отгоре с един проект претърпявам за втори път такъв неуспех, че ми става много гадно, но съм решила, че ще бъде той и ще направя още един опит! Три пъти за щастие!
Оставям ви, защото за днес имам още 2-3 спешни задачки, а времето много напредна!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...