сряда, 22 февруари 2012 г.

Предизвикателство №4

Здравейте!
Три седмици ли изминаха? Направо не ми се вярва, че дойде време да ви задам и последното, четвърто предизвикателство!
Доста е сходно с предишното, но все пак различно и според мен то ще ви бъде най-лесно.
Нека да завършим празненството с
КНИГОРАЗДЕЛИТЕЛ!
Дали ще бъде правоъгълен, кръгъл, ъглов или някакъв нов модел, който ще ви хрумне, няма значение! Имате пълна свобода на действие!
Приготвила съм ви две вдъхновения, които се надявам да успеят да ви вдъхновят и да празнуваме още една седмица заедно, която вие, талантливи картичкофеи, да изпълните с много креативни и красиви проекти!

Ето го първия, по-семпъл, с пролетно настроение...


...и втория, в лек винтидж стил и зареден с много символика за мен. Да ми напомня, че мечтите рано или късно се сбъдват!




Това е наградата, която ще получи победителката от Предизвикателство №4!


Припомням ви и условията:
- може да участвате само с 1 проект в зададеното предизвикателство, който не е публикуван досега
- срока, в който можете да го направите е до 12.00 часа на 29.02.2012 г. за всяко едно от предизвикателствата
- знаете как да го направите - като прибавите директен линк към публикацията с вашето участие, използвайки жабката по-долу
- участието ви във всички зададени от мен предизвикателства не е задължително, може да участвате само в едно или две, или три - тогава ще имате шанс да спечелите само обявената към него награда
- ако желаете обаче, да участвате за основното подаръче по случай първата ми блого-годинка трябва да имате регистрирано участие във всяко от четирите предизвикателства!

И как ще бъдат раздадени наградите:
основното подаръче ще отиде при тази от вас, чийто късмет се усмихне на 01.03.2012 г. и ще бъде изтеглен от по-малката или по-голямата детска ръчичка
малките подаръчета от четирите предизвикателства ще бъдат спечелени от проектите, които най-много ме грабнат и отговарят на поставеното/ите условие/ия за съответното предизвикателство, а победителките ще бъдат обявени също на 01.03.2012 г.

СЕГА И НЕЩО ВАЖНО!!!
На 29.02.2012 г., след 12.00 часа, когато срокът за участие изтече, ще публикувам списък с участниците и кой в колко предизвикателства се е включил.
Моля ви, погледнете го и ако някой не се види въобще или имам пропуск и не съм отбелязала негово участие, нека да ми пише възможно най-бързо (с коментар под публикацията или на e-mail адреса ми, който е в страничната дясна лента). Отбелязвам и проверявам много внимателно всички участия и се надявам да няма пропуснати.

Сега ви оставям да творите! 

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...