събота, 17 декември 2011 г.

Коледни изненади - епизод 3

Здравейте!
Пак съм тук! За последно тази вечер! Обещавам! И ще ви покажа книгоразделителите, които направих за цялото семейство на моята "жертвичка".
За първи път опитах ъгловите и честно казано много, ама много ми хареса изработването им! И ако знаете само още колко много идеи се зародиха в главата ми, някои дори си записах! И това ми се случва за първи път - да си записвам идеи! Остане ли ми време една по една ще ги реализирам!
Сега обаче ви представям тези, които вече са факт! И които се надявам да донесат много приятни емоции на получателите си и да ги ползват с удоволствие!
За моята "жертвичка":



За нейния съпруг:



И за двете им дечица:






Пожелавам ви приятна, топла, изпълнена с много любов съботна вечер и дано имате възможност да се отдадете на любимо занимание!




Коледни изненади - епизод 2

Здравейте! 
Ето ме отново, за да ви покажа какви торбички направих за децата. В тях трябваше да има сладки изкушения, но не прецених, че лакомствата за деца заемат винаги повечко място и поради тази причина приютиха по едно друго малко подаръче в тях, но за тях в следващата публикация.
Ето сега за какво става въпрос!
За момченцето:


 И за момиченцето: 


Тях включвам в:

Ще ви досадя малко по-късно още веднъж и ще се отдам на друго мое приятно занимание!






Коледни изненади - епизод 1

Здравейте!
Този път изненадите не са за мен, а за друг!
Вече мога да ви покажа какво изработих специално за моята "жертвичка" от гобленарската томбола, в която участвах. Казвам "вече", защото нещата са при нея и няма опасност да й разваля изненадата, ако случайно надникне в блога ми.
Най-хубавото от всичко обаче, е това, че успях да създам приятни емоции на нея и нейното семейство! А какво по-хубаво от това да знаеш, че си успял да зарадваш някого с нещо малко, но направено специално за него от сърце и душа!
Ще ви ги покажа в няколко последователни публикации. Започвам с поздравителната картичка.





И тъй като напоследък нямам много време, а ми липсват участията в предизвикателства, реших да ги поразгледам и да видя къде мога да се включа. И така тази картичка отива при:

Засега толкова от мен!
Очаквайте продължението малко по-късно!


Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...