петък, 9 декември 2011 г.

Домашни майсторийки 2

Здравейте отново!
Представям ви част от картичките, които са вече напълно готови за базара. Е, едната почти, тъй като гледайки сега снимката й, ми дойде още една идея за вътрешната страна на първата и която ще осъществя надявам се още тази вечер.
Използвах идеи от чудесното списание, което получих от Гери.  В този момент, то ми бе от страшна полза, защото в стремежа си да направя повече картички за това събитие, някак си блокирах! Уплаших се направо! Но мисля, че нещата вече са по местата си!
Естествено, добавих и нещо от себе си, няма как иначе!
И сега на вашето внимание - сладките кученца, които също са част от подаръка ми от Гери!
Моля, не ме съдете строго за оцветяването!

№1


№2
 


 №3


Има и още една с това сладко кученце, но нея не успях да завърша заедно с тези. Казвам заедно, защото за първи път правих наведнъж 5 картички! Малко по едната, малко по другата и така! Когато, както дойдеше идея и възможност за осъществяването й!
Е, сега ви пожелавам спокойна вечер и съвсем скоро да изживеете и вие някое вълшебно коледно чудо!

Коледните чудеса и вълшебства започнаха!

Здравейте!
Днес исках да ви покажа още малко картички за благотворителния базар на ДБМ, за който ви споменах  в публикацията ми "Домашни майсторийки".
Но те ще почакат до след малко, защото...
Днес е един прекрасен и вълнуващ ден!
Ден, в който се усмихвах и плаках от радост, от вълнение, ден, изпълнен с толкова приятни емоции, че в момента ми е трудно да опиша всички онези прекрасни чувства, които продължават да бушуват в душата ми! В голяма еуфория съм!
Просто нямам думи!
И за това бързам да кажа огромно БЛАГОДАРЯ на Ирена, която бе така добра и отзивчива, предложи да ми вземе от онези чудни фигурки от бирен картон, с които тя ни представи началото на една чудесна нейна серия от коледни картички. Днес пратката от нея е вече при мен. И успя не само да ме изненада с тях, не само ми направи страхотен жест и услуга, но ме изненада и с прекрасни коледни салфетки!


И не само това! Тя сбъдна едно мое желание, което се появи, когато видях сладурските картички с още по-сладурските мечета, които ни представи в тази й публикация. И сега мога да го гушнаааа!


Но изненадата не бе само от нея!
Очакваше ме още по-голяма изненада получавайки и отваряйки още един плик, който получих заедно с нейния! И който за мен бе абсолютна изненада!
Огромно БЛАГОДАРЯ и на Dellany, която е избрала мен и ми е изпратила чудно хубави материали, за да отпразнува първата годинка на блога й!
Честита да ти е! Още много години да ни радваш с твоите майсторийки и идейни проекти, които са заредени с много съкровени чувства и които предизвикват възхищение!
Направо ахнах като видях какво си ми изпратила! Но да започнем от това тоооолкова мило и прекрасно оформено писмо! Чувството да го отвориш е разтапящо! Вижте го само!


А сега вижте с колко много красота ме е зарадвала още!


И вече съм горда притежателка на толкова нежната й и прекрасна, ръчно изработена хартия!


Сега ще ви покажа колко чудно хубава и криеща още една изненада в себе си, висулка си имам!
Така изглежда от едната страна....


... а като я обърнеш - матрьошкаааа!


Момичета, вашите жестове, вашето внимание към мен успяха да направят денят ми изключително приятен, усмихнат и най-вече - запомнящ се!
БЛАГОДАРЯ ВИ,
че ме накарахте да открия вълшебството в тях, че още веднъж ме накарахте да повярвам в доброто у хората и че ме накарахте да изживея първите си две коледни чудеса!

Казвах ли ви аз, че вълшебството може да се открие на много места?

Сега ви оставям за малко и ще се опитам да подготвя и публикацията с картичките, за които ви споменах!






Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...