понеделник, 5 декември 2011 г.

Омагьосан кръг

Здравейте!
Нищо омагьосващо обаче няма да ви покажа. Сложих такова заглавие на публикацията си, защото аз се чувствам така. И други чувства бушуват в душата ми - на благодарност към всички вас, които отличихте блога ми с награда. Знам колко трудно е било на всяка от вас да избере само 7 блога, на които да предаде наградата. И съм ви изключително признателна за вашия избор, трогнахте ме, усмихнахте ме, направихте ме щастлива и ме накарахте все по-силно да вярвам, че си заслужава да се занимавам точно с това хоби!
БЛАГОДАРЯ на:
и на Поли, която е споменала и моя блог в останалите, които би отличила!
От така изброеното дотук, излиза, че мога да отлича още 35 блога! Което е чудесно и добре дошло, всички получили тази награда изпитаха на свой гръб трудността от избора само на 7. И тук точно идва чувството ми за омагьосаност. Не че не искам да продължа, но някак си не ми се иска да повтарям отличените от останалите момичета с една и съща награда и за това реших, че ще ги отлича по малко по-различен начин. И не само тях, а и всички останали, които по един или друг начин обичам да посещавам, защото техните идеи, техните проекти са ме впечатлили и продължават да го правят.
Ще го направя без условия за препредаване. Без да ги карам да правят труден избор само на малка част от блоговете, които обичат и да имат чувството, че са ощетили някоя от нас.
Ще се опитам да ви представя моите любими блогове, представяйки ви ги по един по-различен начин, за който в момента грубата идея я имам. Остават само леки доуточнения и поправки и се надявам съвсем скоро да ви запозная с тях.
Надявам се и да не ми се сърдите за това мое решение, но иначе имам чувството, че няма да има край, а блогове, които заслужават ще бъдат подминати!
Пожелавам ви много усмивки и добро настроение!



Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...