събота, 3 декември 2011 г.

Домашни майсторийки

Здравейте!
Най-напред искам да се извиня на всички ви, че поради липса на време, напоследък буквално прелитам през блоговете и това се отразява  най-вече на коментарите ми - бързи и постни!
Разбира се, това не означава, че не съм се насладила достатъчно на красотите, които всички вие творите! Силно се надявам да ме разберете и да не ми се сърдите много.
Повод за днешната ми публикация са част от нещата, които изработих за коледния базар на ДБМ, който ще се проведе от 17 до 23 декември (включително) в Сити Център София (срещу хотел Хемус) всеки ден от 10.00 до 21.00 часа.
Е, време е вече да повдигна малко и моята завеска на домашната работилничка, както направи онзи ден Вели, за да ни покаже част от красотите, които е приготвила!

№1




№2 



№3 


№4 



№5



Ще използвам тази публикация да ви се похваля и със снимки на първото ми спечелено подаръче! Страхотно е! И толкова тематично и навреме го спечелих, че няма накъде!  Не само материалите ще ми бъдат от полза, но и списанието, от което ще почерпя идеи.
Благодаря ти,  Гери!


И още нещо, последно, но не по важност, разбира се! Благодаря на всички ви за хубавите коментари относно тефтера, който си направих! И ще ви кажа, че не само смятам да пиша в него, а вече го правя! Чувството е невероятно приятно и го ползвам с голяма наслада! Много по-приятно е от това да си записваш важните неща в един такъв тефтер, отколкото на хвърчащи листчета, които издирвам по няколко минути или в обикновен такъв!
Сега ви оставям и отивам малко да отдъхна, след това смятам да се повдъхновя малко, разглеждайки новото списание отново и ако успея  да направя още картички за базара. Част от тях с удоволствие ще направя с новите ми печати! Кученцата са уникални сладури!
До скоро!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...