понеделник, 28 ноември 2011 г.

Винтидж, шаби шик, сбъдната малка мечта...

Здравейте!
Представям ви една моя малка сбъдната мечта! Най-накрая си направих тефтер, в който да мога да събера цялата важна информация за мен, която в момента е записана доста разпокъсано, а голяма част от нея на листчета, прибрани в джоб! Ужасен безпорядък! На който обаче ще сложа ред!
Много отдавна си мечтаех да си направя подобен тефтер. Всъщност още откакто видях ето тази публикация на Нана. Това тефтерче с колелото още го сънувам! Е, аз нямам нито необходимата машинка, нито материали и надали скоро ще имам, но затова пък си поиграх да украся един готов тефтер, което е доста сложно, тъй като хартиите, с които украсявах нямаше как да подпъхна покрай спиралата, но смятам, че нещата се получиха! На мен поне крайния резултат много, ама много ми харесва! Започвайки го, смятах да е съвсем друга декорацията, но в процеса на изработка ми идваха нови и нови идеи и доста си поиграх! Особено с шевовете, хи-хи! Голямо шиене на ръка падна!
Спирам да говоря и оставям снимките да ви покажат за какво всъщност иде реч!












Включвам го в предизвикателствата на:
Забавлятелство първо - Женско царство, разбира се, защото е толкова по женски цветен, пеперуден, джуфчест и задоволи едно женско желание, което ще направи царството й по-красиво и по-подредено!

Пожелавам ви приятна седмица, изпълнена с много усмивки и творческо вдъхновение!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...