четвъртък, 10 ноември 2011 г.

С аромат на...

Здравейте!
Имах нужда да направя нещо по-свежо след по-мрачните хелоуински цветове и нещо по-женствено, а не страшно! И първото забавлятелство на Гери и Злати  - Женско царство в блога им за предизвикателства Мър-Мяу, ми дойде като допълнителен стимул да реализирам желанието си. Рядко прочитайки условията на някое предизвикателство се ражда веднага идея и ми идва творческо вдъхновение за работа. Темата обаче ми даде повод да направя една доста отдавна планирана картичка, но постоянно отлагана. 
И така се роди моята така дълго желана за направа картичка-парфюм! 
Избрах да участвам с нея, защото това е едно от много женските пристрастия, поне лично за мен! Имам по няколко за сезон, въобще имам си едно малко женско парфюмерийно царство, в което обичам да се потапям според настроението ми в момента.
А сега ви го представям - с аромат на рози, с щипка романтика, няколко капки винтидж и основния му и най-дълготраен аромат - на женственост!



Не стана перфектен, има си забележки, но пък ми харесва излъчването му.
Публикувам и снимка на самия шаблон. 

За съжаление съм го свалила доста отдавна и сега не помня откъде! В интерес на истината от три дена ровя по отметки, блогове и където се сетя, питах и чичко Гугъл, но и той мълчи, и така и не мога да посоча точното място. Ако някоя от вас все пак има идея нека подскаже, моля! За да редактирам публикацията.
Пожелавам ви най-хубавия, усмихнат и ароматен ден!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...