петък, 2 септември 2011 г.

Календар

Здравейте!
Ето, че и моя календар за Хобисимо - Седмица 5 - Календар/че е готов. Още преди време, когато видях малките календарчета в магазинчето на Хобисимо не се замислих въобще и ги взех, защото веднага реших, че ще направя за следващата година на бабите и дядовците по едно настолно календарче със снимка на децата. А когато Нели пусна темата за Седмица 5 си казах: "Лесна работа! Идеята я имам!". Да, ама не! Въпросната идея така и не доби по-кристален вид, от който да започна да работя и в крайна сметка направих ето този календар.




Всъщност направих календар, който ще ползвам аз и в който ще отбелязвам с цветен маркер датите, за които трябва да спретна нещо, а отстрани в тефтера ще записвам пояснителни бележки, идеи за проекти и т.н. И тъй като го направих за собствено ползване, за това исках в него да присъстват любими мои неща - на първо място се опитах да пресъздам визията на блога ми /надписа не се получи добре, може би щеше да изглежда по-добре със златна пудра, но за съжаление такава все още нямам/, любимото дистрес мастило на Тим Холц, топъл ембосинг, златисти пеперуди, ръчно изработени цветя, за основния цвят няма какво да споменавам - той е ясен. Задната част я направих  по-семпла откъм украса и отпечатах часовник и ключ, за да ми напомня, че ключът към навременното и безпроблемно /и покрай кръщенето - нервно на моменти/ създаване на проектите е добрата организация преди всичко, за да не може независещи от нас причини да объркват плановете ни сериозно. Надявам се този календар да ми бъде от полза през следващата година, която да бъде много творческа и късметлийска не само за мен, но и за всички вас!
Сега отивам да се приготвяме за разходка, а по-късно ще наваксам с преглеждането и на вашите блогове, с наближаването на края на играта има все повече нови неща, а и вече се усеща края на отпускарския сезон!
Приятна вечер!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...