неделя, 31 юли 2011 г.

Коледа през юли - част 2

Здравейте!
Въпреки, че разбрах колко трудно ми идва вдъхновението за коледна картичка през юли, упорито реших, че ще направя още една! За мен това си е и двойно предизвикателство, защото коледните материали, с които разполагам могат да бъдат преброени на едната ми ръка, а това определено си е затруднение. Ноооо... не се отказах. Този път успях да осъществя идеята си за картичка в бяло, светло синьо и сребърно, каквато мислех да бъде първата, но надписа тогава промени нещата.
Искаше ми се да бъде задължително 3D, но не с елемент повдигнат с обемните квадратчета, а малко по-различна. И така се роди идеята да използвам ацетат, който да повдигна и върху който да са част от елементите, а отдолу да са останалите. Доста си поиграх, но резултата ми хареса! И в крайна сметка се получи не просто обикновена картичка, а такава, която може да бъде закачена дали на елхата, дали на друго място - според избора на притежателя й! Вижте я и вие.





Добре, че имах тези клончета, които много отдавна си купих от Greta's Art  и то белички, за да мога сега да си ги оцветя както ми харесва и трябва в момента. Снежинките и те са от миналата година, едно от малкото коледни неща, които притежавам. А при последната ми поръчка от Хобисимо не можах да устоя на сребристата панделка с надписите, което се оказа много полезно, предвид на това, че нямам никакъв, ама никакъв коледен печат - нито с надпис, нито с нещо друго! Елхичката пък я изрязах сама, като ползвах за шаблон една изостанала кой знае от къде и я оцветих с акварелните боички, с които е направен и снегът зад нея, а след това естествено така да се каже наброкатих всичко прилично. ! Мисля, че не е прекалено много, а достатъчно за тази точно коледна картичка. Поне в моите представи трябваше да изглежда точно така!
Надявам се да хареса и на вас.
Включвам я в следните предизвикателства:
Хобисимо - Седмица 2 - Коледа през юли
The Crazy Challenge #77 - Ribbons
CRAFT AND ME Challenges #45 - Ribbon
Digi Doodle Challenge #69 - Anything goes

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...